Jag har världens bästa vänner!

Ja, så är det. Och jag menar det! Vad vore jag utan er? Jag är djupt tacksam och i hjärtat överlycklig över all uppvaktning jag fick i lördags. Tack för att ni kom! Tack för alla presenter! Tack för att ni finns!!! Jag hoppas att ni hade det lika trevligt som jag hade det!

Känns som om jag inte behöver skriva mer utan bifogar istället lite kort från kvällen.

Kärlek till er alla!

/Anders - En man med ovanligt många underbara vänner


Farlig motion och gul tomte

Hmm, hur tänker jag med den rubriken? Återkommer till det. Varit ytterliggare en intensiv vecka. Varit en sväng i Malmö och jobbat och det var helt ok. Det var ju flyg dit förstås. Gillar ju inte flyg och nä, jag vänjer mig inte. Tycker fortfarande att starten är obehaglig. Roligare då i fredags då vi hade lite kick-off och körde go-kart. Har kört förut men inte under så lång tid som nu. Två pers per bil i 2 timmar. Men jösses vad man lärde sig. Fegade ju i början men hur längre tiden led desto mer växte hornen i pannan. Tänkte vid ett tillfälle att nu går det väll "änna" lite fort, och det gjorde det säkert, och naturligvis tryckte jag då lite till på gasen. Galet och olikt mig.

Helgen blev mycket festförberedelser och massor Ryder cup. Europa losade tyvärr. Bara att konstatera att USA spelade för bra. Perry´s spel igår var ju bara löjligt bra. Gubben satte allt. En högpresterande Stensson kunde bara se på. Man kan säga mycket om Faldo´s matchning av laget men tror knappast att det hade haft betydelse. Svenskarna skötte sig egentligen bra men 1 vinst, 1 oavgjord och två förluster på Stensson och 1 vinst, 2 oavgjorda och en förslust på Karlsson var tyvärr inte tillräkligt bra. Kan låta väl svenskt men det var ofta partnern som "förstörde" för svenskarna och därför uteblev resultaten. Matchen Karlsson/Stensson mot Mickelsson/Mahan i bästboll på lördagen var en av de mäktigaste golfmatcher jag sett och den slutade extremt rättvist oavgjort. Karlsson mosade sedan Leonard på söndagen och Stensson/Wilsons vändning mot Mickelsson/Kim i lördagens foursome var inget annat än grymt. Men men, vad hjälpte det. Jag bevisade återigen min uselhet i att tippa, även om jag har en bit kvar till en kär vän som med största säkerhet fastslog att Spanien skulle förlora alla sina matcher i fotbolls-EM, då jag trodde att Europa skulle krossa USA denna gång...

Saknade också lite Glenn Hysén "Detta är k...." efter förlusten. Europa såg ganska glada ut. Det ska man inte göra när man förlorar i Ryder cup. Ballesteros satte sig ensam i omklädningsrummet 1989 och grät när Europa förlorade. Så stort ska det vara. Glädescenerna Europa visat upp vid de 3 senaste vinsterna stod inte i parrentet till förslustbesvikelsen. Konstig... Sist i golfavsnittet säger jag bara, Göran Zakrisson. Vilken hjälte! Bästa utläggningen denna gång handlade om att det alldeles i närheten av banan fanns ett av världens enda buktalarmuseum. Bara en sån sak.

Gul tomte var det ja. En sådan mötte mig när jag kom från Stockholm i torsdag. Detta i form av en luftballong. Hmm, tänkte jag innan det gick upp för mig att det nog var reklam för en känd svensk söktjänst. Och ja, motion kan vara farligt det vet vi. Men detta måste ju ta priset. På löpbanden på mitt gym står följande: "Kontakta alltid läkare innan du använder motionsutrustning eller börjar motioner". Kanske lite överdrivet, eller? Skulle bli ganska groteska vårdköer om alla följde detta råd....

Slutligen kan jag inte låta bli att kommentera idioten/idioterna som eldade ner vår fina bandyläktare. Vad är meningen? Det finns mycket dumt i samhället med ofta finns det till minstone, även om brottsligt agerande aldrig är acceptabelt, ett motiv. Men vad är motivet här? Att bevisa att en träläktare kan brinna? Tjena Hedenhös! Mitt idrottsliga hjärta gråter...

På lördag är det dags, skepp ohoj!

/Anders - Kapten M/S Freja

Så har det varit helg igen

Det har ju det. Lika välkommet som vanligt. Blev en helg i golfens och festens tecken. 18-hål lördag morgon/förmiddag, fest lördagkväll och några hål till idag. Min golf är alltjämt patetisk även om det faktiskt gick ok de få hål jag spelade idag. Festen var bra. Det var Rockstar som var huvudtemat och kan väll säga att det var svårare än Guitarhero. Gitarr momentet var iofs det samma men inslagen sång och trummor var tuffa. Främst faktiskt trummorna. Men roligt var det. Blev sedan en kort tur till BMB som inte var någon större höjdare denna gång.

Nu väntar ny intensiv vecka. Bara trycka ned huvudet och köra. Ca 35 har osat ja till festen vilket är mycket glädjade. Saknar dock svar från några fortfarande men det är ju 1 timmar och 45 minuter till deadline. Planeringen går enligt plan så att säga och jag tror och hoppas att detta ska bli riktigt bra.

Ta hand om er!

/Anders - T - 12 days 18 hours

Lunken

Jag det lunkar på. Inga spektakulära nyheter att förtälja. Mor och far var på besök i helgen vilket var trevligt. Träningen flyter på som planerat och idag var säsongens första innebandypass. Massa på jobbet är det men det får ju tiden att gå fort. Har stört mig lite på postkodslotteriet. När ska de ge upp? Vet inte hur mycket adresserad reklam jag får från dem. Kan man stoppa sådan? Att jag får stå ut med telefonförsäljare beror i mångt och mycket på lathet med att anmäla till nix, men detta kan jag nog inte stoppa. Lite störigt men inget att hetsa upp mig för tror jag.

Glöm inte att det är sista veckan att OSA!

/Anders - Vanlig

Gillar inte starten...

Nä, jag gör ju inte det. Återkommer till detta.

Varit en intensiv vecka. Helgen spenderades nere i VBG och main event var Fredriks 30-årsfest. En mycket välordnad och trevlig tillställning. Vid midnatt tog vi en liten sväng till Butlers men det var ingen större hit. Nepp, inte mitt ställe. Veckan har varit fylld med jobb. Varit en sväng i Schweiz igen vilket var givande. Men det är ju det där med att flyga. Jag är flygrädd, inget snack om saken och det är främst starten jag ogillar. Hög puls och handsvett är det på Olsson då. Kommer aldrig vänja mig med det. När man väl är i luften går det dock betydligt bättre numera.

Fick uppleva extrem hög grad av ineffektivitet på Zürich flygplats, som för övrigt bevakas av vaktpersonal med automatvapen. Vi kunde av någon anledning inte checka-in elektroniskt men kön till manuella incheckningen bestod inte av mer än typ 10 resesällskap så det borde ju varit lugnt. Icke sa Nicke! 35-40 minuter tog det. Helt ofattbart! Men men, det är ju egentligen ingen större katastrof. Vi var ute i god tid som tur var.

Ta hand om er!

/Anders - T - 22 days 16 hours

RSS 2.0