Och den fortsätter

Jag pratar naturligvis om melodifestivalen. Jag brukar ju gilla melodifestivalen men nu även jag på väg att ge upp. Kvällens deltävling var den absolut sämsta deltävling jag sett sedan detta upplägg startade 2003. Och med råge dessutom. 8 låtar som inte sa någotting. Några gryma röster visst, men egentligen inte en enda låt som var bra. Synd! Dock tyckte jag att Petra Mede var grymt bra ikväll och det är ju alltid något.

Jag har fått mycket reaktioner på rankingen jag gjorde förra veckan, till och med från utlandet (jo det är faktiskt sant). Ingen håller ju med mig men det var ganska väntat. Fyller nu på den påbörjade rankingen med kvällen bidrag.

/Anders - Vanlig


1. Alcazar
2. Lasse L
3. Måns Z
4. Amy D
5. Heat 
6. Lili & Susie
7. Caroline af Ugglas
8. Nina S
9. Marie S
10. Scotts
11. Molly S
12. Velvet
13. Sofia
14. Jonathan F
15. Shirley C
16. Jennifer B
17. Emilia
18. BWO
19. Cookies n Beans
20. EMD
21. Mikael R
22. Maja G
23. Rigo & the Topaz sound feat Red Fox
24. Markoolio

Är det bara jag som

tycker att radio spelar söder Takida? Är så trött på "curly sue" och "handlake village" att jag byter kanal så fort de spelas (vilket medför väldigt många kanalbyten). Helt ok låtar egentligen men extremt söderspelade.  Någon som håller med?


/Anders-vanlig

Då har vi sett hälften

Jag vet ju att många av er skulle bli hemskt besvikna om jag inte skrev lite om melodifestivalen så därför gör jag min egna ranking lite länge ned. Överlag är dock årets uppplaga en besvikelse hittils. Men hälften är ju kvar så jag har inte gett upp:-).

Annars finns inte så mycket nytt att rapportera. Blev lite risig efter hemkomsten från alperna men en helg i ryggläge och jag var frisk igen. Har haft en mycket trevlig helg med lite shoppping på stan och några trevliga luncher. Annars ligger laddningen nu på grabbarnas besök om knappa två veckor. Har hört att det laddas hårt i såväl Uddevalla, Vänersborg och Lidköping... :-) 

Höres!

/Anders - vanlig

Min schlagerlista hittils:

1. Alcazar
2. Lasse L
3. Måns Z
4. Amy D
5. Heat 
6. Lili & Susie
7. Caroline af Ugglas
8. Nina S
9. Marie S
10. Scotts
11. Jonathan F
12. Shirley C
13. Jennifer B
14. Emilia
15. Cookies n Beans
16. Markoolio


Gissar att ingen hålller med... :-)

Serre Chevalier 09

Var ju ett tag sedan mitt senaste inlägg. Detta beror främst på att jag senaste veckan varit på semester och veckan innan haft fullt upp med annat. Nåväl, nu är jag tillbaka. Tänkte ägna detta inlägg åt min trip till Alperna och Serre Chevalier.

Finns egentligen inte så mycket att skriva utan allt kan sammanfattas med ett ord:  Fantastiskt! Det var verkligen det. Jag hade sjukt höga förväntningar på denna resa och dessa uppfylldes med råge. Kanonväder, bra mat, trevligt hotel, trevligt folk och framförallt riktigt bra skidåkning. Detta kryddades med roliga incidenter och egna tolkningar av det franska språket. Vi trodde exempelvis att vi hade beställt sallad när kyparen kommer in med varma mackor...

Saker man inte kan beskriva med ord är lämpligt att visa med bilder så det gör jag nedan. Hörs snart!

/Anders - Vanlig


Belöningen efter ett hårt dagsverke i backen


Sötvattenskepsen är lånad av Kihlen. Ska försöka köpa loss den :-)

Ett schyst lunchhak

Utsikten från vår balkong

Fick lite bot mot min höjdrädsla...


RSS 2.0