På återseende

Tiden räcker inte till, så är det bara. Gillar att skriva här men just nu funkar det bara inte. Inte ens det faktum att jag just nu mår bättre än jag kanske någonsin gjort (och då har jag egentligen aldrig mått dåligt i någon längre period) och sålunda sprudlar av inspiration så tar jag mig inte hit. Så därför tar jag ett tidigt sommarlov. Kanske blir det några sporadiska inlägg kommande månader och så satsar jag på comeback i höst. Hoppas vi hörs via mail, telefon, live, facebook eller dylikt.

Love is all around!

/Anders - vanlig

Säsongsavslutning

Ja, vi har avslutat vår interna tävling rörande Elitseriebandyn 2008-2009. Avslutningen hölls traditionsenligt i Västerås och lika traditionsenligt stod jag som segrare. Tack för alla gratulationer, Loser Karl, Loser Lidden, Loser Kihlen & Loser Tobbe!!! :-)

Hursom helst var det väldigt trevlig och mer än måttligt blött. Redan vid bowlingen klockan 15 hade det på vissa håll mer eller mindre urartat (och ni kan ju gissa vem som vann bowlingen...). En vilostund mellan 16 och 18 gjorde dock susen för de flesta. Efter denna blev det taccobufffé och fortsatt fest. Dessutom anslöt yttreligggare tre polare från Västerås och Stockholm.  Vid 10.30 bar det av till BMB och ännu mer fest. Alla var sedan samlade hemma hos mig till 03.00 och efter några timmar sömn gick vi alla upp och såg vasaloppsstarten för att sedan mer eller mindre somna in igen innan Lidden tvingade iväg oss till MC Donald´s vid 11...

Gillar verkligen att arrrangera denna tillställning men det känns rätt skönt att det bara är en gång per år:-). Extra kul att Högberg hakade på oxå, även om han stod sig ganska slätt i frågesporten (eftersom det bara var banndyfrågor).

Melodifestivalen så. Rankingen har ändrats lite nu när man kan höra alla låtar igen på radio. Som ni ser är jag och svenska folket inte särskilt överrens.

1. Sahra Dawn Finer
2. Lasse L
3. Alcazar
4. Amy D
5. Anna S & Maria H S
6. Susanne A
7. Måns Z
8. Heat 
9. Lili & Susie
10. Nina S
11. Caroline af Ugglas
12. Malena E
13. Marie S
14. Velvet
15. Star Pilots
16. Scotts
17. Agnes
18. Molly S
19. Sofia
20. Jonathan F
21. Shirley C
22. Jennifer B
23. Emilia
24. BWO
25. Cookies n Beans
26. EMD
27. Mikael R
28. Maja G
29. Rigo & the Topaz sound feat Red Fox
30. Markoolio
31. Thorleifs
32. Next 3

Anders - Vanlig

RSS 2.0